sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Ongelmana nimenanto

Tässä vaiheessa osuuskunnan perustamista voin jo sanoa, että nimen keksiminen yritykselle on se kaikista vaikein homma. Meitä on kahdeksan eri alojen ihmistä mukana ja teemme sisustussuunnittelua, pintaremontteja, verhoilua, graffittitaidetta, pienremonttikonsultaatiota ja muuta vastaavaa. Mutta se nimi! Sen pitäisi olla tarpeeksi kuvaava ja kertoa asiakkaille meidän toimialoista, suomenkielinen, helposti mieleen jäävä, lyhyt ja naseva, hauska ja erilainen. Apua. Ollaan kokouksissa ja meidän omassa FB-ryhmässä keskusteltu nimestä ihan alusta lähtien ja ei vaan keksitä sopivaa. Nyt ajattelin heittää pienen haasteen kaikille teille, jotka blogiani käytte lukemassa; keksikää nimi meidän yritykselle ja voin kiitokseksi siitä tarjota omaa työtäni (esimerkiksi sisustussuunnitteluapua) tai jonkun pienen tuotepalkinnon. Voittaja saa päättää kumman haluaa. Tuotepalkintokin toki liittyy sisustukseen jollain tapaa. Kommentteihin voi lisätä oman ehdotuksensa.
Kiitos jo etukäteen!

Mulla menee nykyään aika palvelujen hinnoittelua ja markkinointia opiskellessa. Meidän yrityksen perustamisen deadline lähestyy uhkaavasti, joten tekemistä riittää sillä saralla. Lisäksi suunnittelen parhaillaan meidän taloyhtiön saunatilojen uutta ilmettä, yritän kasata Suhupo ry:n jäsentiedotetta ja hoitaa miljoonaa muuta pienempää ja suurempaa asiaa samalla. Onneksi tykkään stressistä, kun ei tää muuten niin kivaa olisikaan. ;)



Tähän väliin teki ihan hyvää ottaa pieni aikalisä ja suunnata Helsinkiin viikonlopuksi. Isovanhemmat niin nauttivat Lennin seurasta, että saatiin miehen kanssa nukkua aamuisin pitkään, kun mummi ja ukki ottivat pojan hoitaakseen. Iltaisin käytiin miehen kanssa kahdestaan kävelyllä, kun isovanhemat jäivät nukkuvan Lennin kanssa kotiin. Käytiin Linnanmäellä ja nautittiin lauantain kesäisestä ilmasta. Mummi teki taas bravuurijälkkäriään eli Brita-torttua ja parasta oli se, kun koko perhe oli koolla. Nyt on taas akut ladattu ja jaksan keskittyä tuleviin haasteisiin uudella innolla.




-Emma-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!