keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Elefantit marssivat nyt seinällä

Lennin huoneessa oli yksi seinä, joka vaivasi mua pitkään, kun en oikein tiennyt mitä sille laittaa. Yhdessä vaiheessa siinä oli vain Tuu tuu tupakkarullan sanat sisustustarrana, mutta se oli jotenkin niin tylsän näköinen. Sitten hommasin siihen lisäksi aakkosjulisteen Dekorosta ja pallovaloketjun. Lopulta luovuin sisustustarrasta ja tilalle kehystin Elefantti-kuosista lahjapaperia. Sama kuosi on siis Lennin päiväpeitossa. Ihan kiva tähän mennessä, mutta saa nyt nähdä löydänkö vielä paremman vaihtoehdon tauluksi. Sellainen itse väritettävä juliste houkuttelisi, niin saataisiin vähän Lennin omaa taidetta seinälle.



Sängyllä pötköttävät Ikeasta ostettu Oiva-nukke, Pentikin sammakot, huuto.netistä löydetty koristetyyny Eero Aarnion Pony-kuvalla sekä Hietsun kirppikseltä hommattu nalle.




Uusi matto ja autovalaisin ilahduttavat ainakin äitiä Lennin huoneessa. Poika ei itse ole kiinnostunut sisustamisesta, mutta ehtiihän sitä vielä, kun ikää on vasta 2v5kk. Lenni kyllä huomaa muutokset huoneessaan ja saattaa joskus jotain kommentoidakin, mutta varsinaisia mielipiteitä ei olla vielä kuultu. Toivon kyllä, että Lenni innostuu tästä äidille niin rakkaasta asiasta, mutta miehenkin tapauksessa sisustuskärpäsen puremaa sai odotella 31 vuotta. Nyt päätetään Santerin kanssa melkein tasapuolisesti tämän oman kodin sisustuksesta, vaikkakin minä niitä trendejä seuraan ja jaksan paremmin kierrellä kaupoissa tutustumassa kaikkiin uutuuksiin ja imemässä uusia ideoita. Meillä on onneksi melkolailla sama maku, joten en yleensä joudu näkemään kauheasti vaivaa saadakseni jonkin hankinnan menemään läpi. Enemmän joutuu mies myymään mulle omia ideoitaan. ;)

Miten muilla, hoituuko sisustaminen tasapuolisesti puolison kanssa?

-Emma-



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!