keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Nalle, leijona ja ankat

Osallistuttiin viikonloppuna Suhupo ry:n perinteiselle kesäretkelle Korkeasaareen. Samalla reissulla pidettiin hallituksen pikakokous ja mä olenkin nyt niin innoissani tästä Suhupon 25v-juhlavuodesta! Kaikkea kivaa on suunnitteilla. Seuraavat projektit on jäsentiedotteen saaminen painoon ja lokakuussa pidettävien juhlien ohjelman hiominen. Tampereen seudun tapaamista alan järjestelemään ja halkionuoret ovat järjestämässä omaa tapaamistaan. Ihanaa, kun Suhupon kautta meillä kaikilla on mahdollisuus vertaistukeen. :)


Korkeasaaressa meitä oli tällä kertaa ennätyssuuri porukka, noin sata suhupolaista. Aurinko paistoi, mutta tuuli oli kova. Hanhet olivat kiukkuisia ja suojelivat poikasiaan, nähtiin pari kertaa kun ne hyökkäsivät ihmisten kimppuun. Hui. Lenni pelkäsi kovaäänistä riikinkukkoa, mutta tykkäsi karhusta ja ötököistä. Poika olisi halunnut nähdä ankkoja, joita ei kuitenkaan mistään löydetty. Käytiin katsomassa niiden sijaan kanoja, melkein sama asia. Päivän päätteeksi kysyttiin Lenniltä mikä oli parasta Korkeasaaressa ja vastaus oli "nalle ja leijona".

Eläimet tuntuivat olevan enemmän liikkeellä kuin yleensä ja nähtävää olikin melkein kaikissa häkeissä. Niitä ankkoja jäätiin kaipailemaan, löytyisiköhän niitä vaikka Särkänniemen Koiramäeltä..?

-Emma-
2 kommenttia:

  1. Mukava päivä teillä tuntui olevan...ja hurjan suloinen poika. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oli kyllä kivaa, suhupolaisia on aina niin kiva nähdä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!