torstai 28. toukokuuta 2015

Sisustushaaveilua

Vihdoinkin se päivä koitti, kun sain ensimmäisen String-hyllyni! Kauan olinkin siitä jo haaveillut. Hyllyn paikka oli etukäteen tarkkaan mietitty ja olin kerännyt muutaman vuoden ajan kauniita esineitä, jotka halusin nimenomaan kyseiselle hyllylle esille. En oikeastaan tiedä edes, että miksi tässä kesti niin kauan saada ostettua se, mutta siinä se nyt on, keittiön seinällä. Kyllähän jokaisella uskottavalla sisustajalla pitää vähintään yksi String olla. ;)Mä täytän tosiaan syyskuussa 30 vuotta (!!) ja mies tuossa jo kyselikin, että mitäs rouva toivoisi synttärilahjaksi. Jotain isompaa ja kalliimpaakin saa kuulemma olla. Sen innoittamana lähdin sitten listaamaan suurimpia sisustushaaveitani, jos vaikka siltä listalta löytyisi kiva synttärilahjakin.

Artekin E60-jakkara, luultavasti valkoisella laminaatilla. Arvostan Artekia kovasti, mutta haluan sitä omaan kotiin hyvin valikoiden. Meidän arkiruokapöytänä toimiva pöytä on Artekin ja se saa nyt toistaiseksi riittää. Joskus on jakkaran vuoro.


Design House Stockholmin Block-valaisin. Tietenkin. Miksei meillä jo ole sitä? Vähän sama juttu kuin tuon String-hyllyn kanssa, tämäkin on sellainen itsestäänselvä sisustuselementti.
Normann Copenhagenin tyyli on sellainen mistä tykkään yleisesti ottaen, mutta ihan ykköshaaveita on valkoinen Tablo-pöytä ja Folk-kynttilänjalka.

Hay on varmaan mun ikuinen lempparimerkki ja ajattelin alkaa Kaleido-tarjottimia keräämään. Tällä hetkellä kotoa löytyy yksi sellainen, joten alkuun olen jo päässyt. ;)
Muutolta haluan lisää Dots:eja, monissa eri väreissä.

En aluksi tykännyt Menun POV-seinäkyntteliköstä, mutta nyt sekin pääsee mun haavelistalle.


House Doctor on myös yksi mun lempparimerkeistä. Erityisesti himoitsen tällä hetkellä Tube-maljakoita ja Stripes-kulhoja.


Granitin valikoimista ehkä suurin haave on tällä hetkellä Slinga-valosarja.Huh, oli siinäkin jo. Kyllä niitä haaveita olisi paljon, paljon lisääkin, mutta nämä ovat ehkä nyt ykkösinä mielessä. Nämä sopisivat meidän tämänhetkiseen kotiin. Voi olla, että siinä vaiheessa kun muutamme (joskus kaukana tulevaisuudessa), niin sisustushaaveetkin muuttuu. Jos ja kun on enemmän tilaa, uusia tarpeita (esimerkiksi vierashuone), uutta näkemystä ja uusia mieltymyksiä... Sitten saattaa tämäkin lista näyttää ihan erilaiselta. :)

Millaisia sisustushaaveiluja teillä on?

-Emma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!