sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Uhma tuli taloon

Lenni täytti jo puolitoista vuotta. <3
Vastahan se oli vauva, opetteli kävelemään, kaatuili ja oli niin avuton pikku reppana.
Nyt meillä taistellaan joka paikkaan koko ajan ehtivän, uhmaavan taaperon kanssa ihan jokaisesta asiasta.
Saako tuolilla seistä? -EI. Saako ruokaa heittää lattialle? -EI Pitääkö ulkoilemaan lähtiessä pukea päälle? -KYLLÄ. Pitääkö vaippa vaihtaa kun siellä on kakka? -KYLLÄ. Ja Lenni on tietysti aivan eri mieltä kaikesta. Huh huh. Oli se vauvavuosi vaan helppoa aikaa ja se ei yhtään lohduta, että tämä on vielä pientä tulevaan uhmailuun verrattuna. Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois tästä sirkuksesta. Tässähän me kaikki kasvetaan, minä äidiksi, Santeri isäksi ja Lenni itsenäiseksi pikkumieheksi. :)

Syöminen onnistuu ukkelilta jo hienosti itse (kahden lusikan tekniikalla) ja nyt ei ole pariin päivään kelvannut enää syöttötuoli, kun herra oppi kiipeämään _ihan itse_ tavalliselle tuolille...


Pullan leipomista kokeiltiin yhdessä ja, ihme kyllä, vain ihan pieni murunen taikinaa meni suuhun. Lenni teki upeita pullia ja hyvältä maistui.

Järjestin yllätyksenä Santerin veljen vaimolle baby shower -kutsut. Järjestelyihin on mennyt mulla viime aikoina kaikki vapaa-aika, mutta oli se sen arvoista. Juhlat pidettiin meillä. Herkuteltiin, hemmoteltiin äitiä, arvuuteltiin vauvan syntymäpäivää ja leikittiin. Jokainen vieras toi mukanaan helmen ja tehtiin päivänsankarille niistä rannekoru symbolisoimaan ystävien tukea. Olin tehnyt vaippakakun (Sebran ihanan helistimen voit ostaa täältä!) ja varsinaiseksi lahjaksi ostettiin Willow Treen kauniita patsaita. Ihanaa kun osa vieraista jaksoi tulla pitkänkin matkan päästä juhlistamaan toista kertaa äidiksi tulevaa ystäväänsä.


Tällä viikolla juhlittiin myös mun ja Santerin kolmatta hääpäivää ja Santerin synttäreitä. Lenni teki isille lahjaksi upean taulun ja se pääsi kunniapaikalle olkkarin tauluhyllylle äitin tekemän taulun viereen. :)


Aurinkoisia päiviä!

-Emma-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!