tiistai 15. heinäkuuta 2014

Huippumalli haussa

"Lapsesi on lähettämäsi kuvien perusteella sellainen kasvo, jolle uskon löytyvän kysyntää kuvauksissa. Otamme hänet mielellämme toimistomme edustuslistalle."

Lähetin muutama viikko sitten Lennin kuvia erääseen mallitoimistoon ja tänään sieltä tuli vastaus. Vielä pitää käydä ottamassa ammattilaistason kuvat poitsusta, mutta sekin hoidetaan toimiston tiloissa ja sitten vaan odottelemaan työkeikkoja. Meidän pieni mallipoika. <3

Tässä nämä kuvat, jotka lähetin:

Tiedän, että ihmisillä on monenlaisia mielipiteitä lapsimallina työskentelystä enkä itsekään ajattele, että siinä olisi vain hyviä puolia. Tietyssä mielessä olen kuitenkin sitä mieltä, että mallin työ tekisi hyvää Lennin itsetunnolle jos poikanen joutuu kokemaan koulukiusaamista hieman poikkeavan ulkonäkönsä takia. En tiedä miten paljon halkiollisia ihmisiä toimii malleina, mutta olen ylpeä siitä että Lenni voi osoittaa kaikille ettei halkio tee ihmisestä epäkaunista, vaan päinvastoin persoonallisella tavalla kauniin. Niin ja siitähän ei ole tietoa että miten paljon hommia Lenni tulee saamaan, mutta ainakin toimiston listoille pääsee.

Pakko mainostaa täälläkin iki-ihanaa Frankie Say Relaxia, bändiä jonka laulaja on Lennin kummitäti. Heiltä ilmestyi viikko sitten tulevan albumin ensimmäinen sinkku. Meillä soi tämä ripiitillä. :)


Frankiet tekevät olohuonekiertuetta ja heidät voit tilata soittamaan kotiisi täällä.

-Emma-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!