perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kesäpäiviä


Tällä mammalla on taas selkävaivoja ollut riesana tämän viikon ja olenkin joutunut olemaan sairaslomalla, kun ei siellä Ikeassa oikein voi välttää selän rasittamista. En ole kuitenkaan ihan laiskaksi heittäytynyt, vaan olen nämä saikkupäivät ottanut etäpäivien kannalta. Oon tehnyt kaikenlaisia kouluhommia ja erityisesti keskittynyt KotiVisio-messujen suunnitteluun. Siellä messuilla kannattaa ehdottomasti tulla käymään, vaikka ihan vaan meidän sisustusneuvontapisteen ja työnäytöksien takia. On kyllä niin mahtavat suunnitelmat meillä ja paljon työtä vielä edessä, mutta eiköhän se ole vaivan arvoista sitten kun lopputuloksen näkee. :)
Pieni kurkistus meidän suunnitelmiin...


Tässä linkki edellisen vuoden sisustajaopiskelijan blogikirjoitukseen: http://rakkaudestasisustamiseen.sisustusblogi.fi/kotivisio-messut-elaman-savelet-messuosastomme/
Meillä on edessä vähän vaatimattomampi projekti. :)


Ollaan nautittu kesäpäivistä retkeilemällä lähimetsissä ja loikoilemalla rannalla. Työpäivän jälkeenkin ehtii hyvin vielä iltauinnille eikä siihen aikaan ole enää edes liian kuuma. Semmonen kuumakalle toi Lenni, kuten vanhempansakin, että kaikki nauttii ulkoilusta enemmän kun ei ole hellettä. Kotona ollaan nyt käytetty pojalla pelkkää yhtä asustetta eli vaippaa. Ulkona T-paita ja shortsit päällä hikeä pukkaa. Onneksi Lenni osaa itsekin pitää riittävästä juomisesta huolta.Pinterestistä bongasin maailman ehkä helpoimman DIY-projektin. Kannattaa kokeilla.
Tarvitset kangasta, pannunalusia, sakset ja niittipyssyn.


Kangas niitataan kiinni pannunaluseen ja itsetehty muistitaulu on valmis. :)


Helppo ja halpa juttu, mutta kivaa pientä puuhastelua. :)

Ihania kesäpäiviä vielä monta edessä, nautiskellaan!

-Emma-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!