tiistai 24. kesäkuuta 2014

Juhannuksen taikaa

Olipa taas kiva juhannus. Mulla ei ennen ole ollut mitään juhannusperinteitä, mutta Santeriin tutustumisen jälkeen olen aina saanut olla mukana oikein perinteisessä sukujuhannuksessa. Vierekkäin on monta saman suvun mökkitonttia, vieraillaan toistemme luona ja illalla serkukset kerääntyvät yhden mökin pihaan nuotion ääreen viettämään aikaa. Rosvopaisti kuuluu myös juhannukseen ja valtavasti muita herkkuja. Yleensä ruokailu on ollut näiden nykyisten isovanhempien lapsuudenkodissa siinä mökkien vieressä, mutta tänä vuonna jokainen ruokaili omalla mökillään. Toimihan se näinkin ja ihan ymmärrettävää, koska meitä alkaa olla niin iso joukko kasassa, lapsenlapset ja vierailevat tähdet mukaan lukien.


Me tavattiin Santerin kanssa neljä vuotta sitten juuri ennen juhannusta ensimmäisen kerran, joten silloin en tosiaan vielä juhannuksen viettoon lähtenyt mukaan. Santeri kuitenkin toi mulle mökiltä mukanaan juhannusruusuja ja se oli jotenkin niin söpöä. <3
Ai niin, kokeiltiin tehdä Kinuskikissan valkosuklainen sateenkaarikakku ja ihan hyvin onnistui.
Ohje löytyy osoitteesta http://www.kinuskikissa.fi/valkosuklainen-sateenkaarikakku/. Suosittelen!


Oli kylmä (yöllä vain 1 aste plussan puolella!) ja vettä tuli, mutta näitä juhannuksia en vaihtaisi mihinkään.
Kiitos taas kaikille mukana olleille!

Mulla on tämä viikko nyt lomaa, mutta ensi viikolla jatkuu taas opiskelu. Aloitan lähes kolmen kuukauden mittaisen työssäoppimisen Ikean visualistitiimissä enkä vaan malttaisi odottaa sitä. Ei kyllä harmita yhtään, että loma on näin lyhyt. Tällä viikollakin pitää tehdä (pääsee tekemään) sisustusjuttuja, kun pitää KotiVisio-messuja varten suunnitella meidän koulun sisustusneuvonta- ja työnäytöspisteet. Messut on vasta elokuun lopussa, mutta kaiken pitää olla valmiina jo kesän aikana. Messujen kotisivuille pääset tästä.

-Emma-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!