sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Korkeasaari

Terveisiä Korkeasaaresta!


Oltiin mukana Suhupo ry:n kesäretkellä elukoita ihastelemassa. Mulla on ollut tapana käydä Korkeasaaressa joka kesä, mutta viime vuonna reissu jäi tekemättä. Ja tänä vuonna mulla olikin sitten ihana pieni poika mukana ihmettelemässä, mikäs sen parempaa. Eihän toi ukkeli olisi jutusta mitään saanut irti vielä viime kesänä. :)


Sää ei oikein suosinut tällä kertaa, mutta ei onneksi sentään mihinkään kaatosateeseen jouduttu.
Meitä suhupolaisia oli hyvän kokoinen porukka paikalla. Saarelle päästyämme kaikki jakaantuivat
omiin suuntiinsa, mutta lounastreffit sovittiin puolenpäivän aikaa pidettäviksi. Oli kiva nähdä tuttuja ja livenäkin ensimmäistä kertaa muutamia ihmisiä. Ja hei, ihan oikeasti, on ne halkiolapset vaan niin ihania. <3


Lenni ihastui erityisesti kaloihin, karhuihin ja visentteihin. Ja on se vaan taitava matkimaan lokkeja, meidän oma pieni Lenni Lokinpoikanen. ;)


Sunnuntai meillä on mennyt kotona touhutessa ja läheisen päiväkodin pihalla leikkiessä. Lenni oppi liukumaan ihan itse liukumäestä ja kiipeämäänkin sinne itse, ja sitä sitten harrastettiin tällä kertaa jopa enemmän kuin keinumista. Iltapala syötiin siitepölystä viimeisen päälle putsatulla parvekkeella. Ruoka maistuu aina paremmalta ulkona, vaikka sitten ihan vaan partsilla. :)


Viikonloppu meni taas liian nopeasti, mutta ei toisaalta harmita yhtään mennä huomenna kouluun.
On taas niin kivoja hommia luvassa, kun päästään aloittamaan laatoitus. :)

-Emma-
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!