perjantai 28. elokuuta 2015

Vink vink

Pari linkkiä ja vinkkiä, olkaa hyvät.
 
Maailman paras kynsilakka! Mä oon aina ennen ollut maailman huonoin käyttämään kynsilakkaa, koska en malttaisi ikinä odottaa sen kuivumista enkä ole kovin hyvä levittämään sitä kynsiin. Ongelmat ratkesivat, kun löysin tämän tosi edullisen, kestävän, helposti levittyvän ja ihan oikeasti minuutissa kuivuvan kynsilakan. Nyt en voisi kuvitella olevani ilman sitä.
Tämä ei ole mainos, vaikka siltä kuulostaakin, enkä hyödy tästä mitenkään. Ajattelin vaan kertoa että tätä Rimmelin lakkaa kannattaa kokeilla.
 
 
Ihanat pätkismuffinit! Leivottiin työpaikalla (nuorisotalolla) niitä Kinuskikissan ohjeella ja voi että kun oli hyviä. Itse en yleensä edes hirveästi mistään makeista herkuista tykkää, mutta nämä maistuivat mullekin. Ohjeen löydät täältä.
 Sitten pääsenkin siihen mainososuuteen. Meidän yrityksen nettisivut on auenneet (http://dekorento.fi/) ja meitä voi seurata niin Facebookissa kuin Instagramissakin. Yrityksen blogiin kirjoitin ensimmäisen tekstin ja se löytyy täältä. Nettisivut ovat vielä vähän kesken, mutta oltiin niin malttamattomia niiden kanssa, että julkistettiin ne jo. Tärkeimmät asiat sieltä kuitenkin jo löytyvät.
 
Yrityksen perustamispaperit viemme ensi maanantaina Patentti- ja rekisterihallitukseen ja päästään aloittamaan työnteko vaikka heti seuraavana päivänä. Osalla meistä on jo asiakkaita tiedossa, osa taas on keskittynyt vielä vain ja ainoastaan perustamiseen liittyviin asioihin. Ollaan suunniteltu osallistuvamme kaikenlaisiin lisäkoulutuksiin ja kaikilla meillä on suuri halu koko ajan kehittyä työssämme. Aiomme osallistua Tikkurilan maalauskouluun, jossa pääsemme testailemaan erikoismaaleja ja sitten tietysti parin viikon kuluttua teemme opintomatkan Habitaren ammattilaispäiville. Tämä meidän ammatti on sellainen, että ikinä ei ole valmis, vaan aina on varaa opiskella lisää ja trendejä täytyy seurata aktiivisesti.
 
Tässä vielä meidän jengi. Ihan loistava porukka.
 
 
-Emma-
 
 
 
 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Tuo kynsilakka on kyl mahtava, juuri kuivumisen vuoksi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!