lauantai 3. lokakuuta 2015

Upea, erikoinen lastenhuone

Vauva-lehdessä esiteltiin Lennin huone. Koko juttu oli nimeltään "3 x upea, erikoinen lastenhuone" ja siinä kolmea sisustamiseen hurahtanutta äitiä pääsi esittelemään jälkikasvunsa huoneet sekä antamaan vähän sisustusvinkkejä ja kertomaan sisustukseen vaikuttavista asioista.



Oli kiva päästä mukaan tähän juttuun. Vähän stressasin etukäteen, että miten Lenni suostuu olla kuvattavana, koska viime aikoina se ei ole hirveästi välittänyt kameroista, kääntää aina pään pois kun pitäisi ottaa kuva. Hyvin kaikki kuitenkin sujui ja Lenni tykkäsi päästä esittelemään huonettaan ja lelujaan kuvaajalle. Naureskelin kuvat nähtyäni, että aika hyvin sointui meidän vaatteet huoneen väreihin ja tyyliin, mutta niin se sisustus vaan kummasti vaikuttaa meidän perheessä pukeutumiseenkin.

Vauva:n jutussa en vielä puhunut mitään yrityksestäni, koska sen perustaminen oli vielä jutun teon aikaan ihan vaiheessa. Ylöjärven uutiset kuitenkin tarttui heti Dekorennosta kuultuaan aiheeseen ja teki meidän firman ylöjärveläisistä jäsenistä artikkelin. Sen lehtijutun pääset lukemaan täältä.

Hyvää syksyä kaikille! Tällä kertaa olin vähän iloisemmissa tunnelmissa kuin viimeksi. :)

-Emma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!