sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Yrittäjyys ja muuta mullistavaa

Se on siis ihan oikeasti virallista. Olen nyt yrittäjä. Yrityksen nimi on DEKOrento osk.
Tarjoan sisustussuunnittelupalveluita ja koristemaalausten tekoa sekä muita maalaustöitä.
Tätä mä haluan tehdä jossain vaiheessa kokopäiväisesti, mutta se  vaatii vielä paljon työtä, markkinointia ja brändin kehittämistä. Osa meidän porukasta tähtää jo nyt siihen, että pystyisivät elättämään itsensä yrityksen kautta, mutta ei me kaikki siihen samantien pystytä. Tykkään niin paljon myös muista töistäni, että mielelläni olen aluksi osa-aikainen yrittäjä.Vanha opettajani Tampereen aikuiskoulutuskeskuksesta otti yhteyttä ja kysyi kiinnostustani lähteä opiskelemaan sisustajan ammattitutkintoa. Se olisi siis kattavampi ja syvällisempi opintokokonaisuus kuin tuo jo suorittamani sisustajan perustutkinto. Pitkällisen harkinnan jälkeen (riittääkö aika, jaksanko käydä töissä ja toimia yrittäjänä ja pyörittää lapsiperheen arkea ja opiskella yhtä aikaa, sopiiko miehelle, sopiiko kaikkiin mahdollisiin aikatauluihin...) päätin hakea koulutukseen ja sain jo tiedon, että mut on sinne hyväksytty. Lukujärjestyskin on jo tiedossa ja siitä löytyy kaikkea mielenkiintoista, kuten värioppia ja valaistusta sekä sisustustyylien ja piirtämisen opiskelua.Meidän firmasta tehtiin juttu paikallislehteen. Uusimmassa Vauva-lehdessä on esiintyy myös tuttuja naamoja ja tuttu lastenhuone, kannattaa lukaista se. :)


-Emma-

3 kommenttia:

 1. Hei, Vauva lehdestä bongasin teidän makeen lastenhuoneen. Ja täältä blogin kautta ajattelinkin lähteä selvittämään mistä tuo ihana palapelitapetti on löytynyt? :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin tä nne selvittämään kans tapetti-asiaa! ;)
  Onnea opiskeluihin ja yrittäjyyteen!

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti, onnea tarvitaan tässä arjen hulinassa! :)
  Tapetti löytyy Seinäruusun valikoimista, tässä suora linkki: http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/epages/seinaruusu.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20120309-11092-90674-1/Products/8888-151

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!