keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Menneiden muistelua

Nyt on sitten vietetty sitä meidän omaa viikonloppua, kun miehellä on ollut
eilinen ja tämä päivä vapaana. Eilen meillä oli oikein lastenkutsut, kun saimme vieraaksi ystävämme lapsineen. Meteliä riitti, mutta on lapset aina vaan niin ihania. Ja Lennin leluillekin tuli kunnolla käyttöä. Vieraat olivat kohteliaita ja siivosivat ne kuitenkin takaisin paikoilleen illan päätteeksi. ;)
Mies teki herkulliset jätskiannokset kaikille vaniljajäätelöstä, viinirypäleistä, omenoista ja kiivistä. Maistui hyvältä ja melkein jopa terveelliseltä hedelmien ansiosta.

Saatiin maailman hienoin pääsiäiskortti ystävän lapsilta. :)

Tänään äiti sai vähän omaa aikaa -  nyt on kynnet ja ripset ja kulmakarvat 
kunnossa. :)


 Muisteltiin tuossa yks päivä, kun Lenni oli kylvetetty ja peitelty nukkumaan, että miten ihana meidän hääpäivä olikaan. Tänä vuonna siitä tulee kuluneeksi kaksi vuotta.Mehän mentiin naimisiin vuosi tapaamisen jälkeen, mutta missään vaiheessa ei tahti tuntunut liian nopealta. Kaikki on aina edennyt omalla painollaan ja hyvin luonnollisen tuntuisesti. Tällä hetkellä ei ole sen suurempia murheita meidän elämässä ja ollaan aidosti, oikeasti onnellisia.

Puhuttiin myös Lennin halkiosta ja siitä, että olihan se aluksi suuri järkytys.
Kuten eräs ihminen, joka oli juuri saanut tietää omalla vauvallaan olevan halkio sanoi, niin tuntui kuin se ajatus "täydellisestä vauvasta" olisi kadonnut.
Nykyään huvittaa vähän, että itsekin ajatteli noin, koska Lenni olisi paljon epätäydellisempi ilman halkiota. :)

-Emma-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!