lauantai 5. huhtikuuta 2014

Lauantaita


Lennin ensimmäinen viikko päivähoidossa on nyt ohi ja hyvin meni. Perhepäivähoitaja kehui pikkumiehen maasta taivaisiin ja isi ja äiti on taas niin ylpeitä. Yllättävän helposti on sujunut meidän uudenlainen arki. Uusissa aamu- ja iltapäivärutiineissa on vähän opettelemista, mutta Lenni ei ole moksiskaan. Ainoa mikä harmittaa on se, ettei iltaisin ole tarpeeksi aikaa leikkiä poikasen kanssa, kun se pitääkin nyt laittaa niin aikaisin nukkumaan. Viikonloput onkin nyt meidän perheaikaa ihan eri tavalla kuin ennen. Mies joutui  lauantaiksi töihin, mutta on tehnyt hyvää olla Lennin kanssa kahdestaan. Aamu alkoi leikeillä, telkkarin lastenohjelmilla ja kodin siivoamisella (Lenni osasi hienosti auttaa äitiä pölyjen pyyhkimisessä). Ihana pitkä kävelylenkki aurinkoisessa säässä ja leikkipuiston riemuja.



Mulla vähän niin kuin alkoi viikonloppu jo perjantaina, kun ei tarvinnut kouluun mennä, vaan sen sijaan tehtiin parin koulukaverin kanssa roadtrip Uuteenkaupunkiin. Meidän ryhmätyön aiheeksi oltiin päätetty sisustussuunnittelija Tuija Talvitien haastattelu, joka videoitiin ja näytetään sitten meidän muulle luokalle. Päästiin ihastelemaan Tuijan ihanaa kotia, joka on valittu Suomen kolmanneksi kauneimmaksi. Tuijan blogiin pääset tästä: http://muotoseuraafunktiota.blogspot.fi/ ja Sisustussuunnittelu Talvitie Designin nettivisivuille tästä: http://www.talvitiedesign.com/sisustussuunnittelu-talvitie-design.html. Oli innostava ja motivoiva reissu.

Huomenna sitten meidän perhe käy katsastamassa Andy Warholin näyttelyn Sara Hildénin taidemuseossa.
Näyttelystä on infoa täällä: http://www.tampere.fi/sarahilden/nayttely.html.

Yksi parhaista puolista meidän kodissa on valoisuus. Ikkunat on isoja ja niitä on talon kahdelle puolelle. Aurinko paistaa koko päivän sisään. Tykkään.


Aurinkoista viikonloppua!

-Emma-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!