keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Tuunattu leikkikeittiö

Ruoanlaitto- ja kauppaleikit on kovasti Lennin suosiossa ja hommattiin jo 1-vuotislahjaksi pojalle Ikean Duktig-leikkikeittiö. Pitkään se sai olla alkuperäisen näköisenä käytössä, mutta eihän se mikään kovin kaunis ilmestys ole eikä sopinut Lennin huoneen muuhun sisustukseen, joten tuunasin sen samantyyliseksi kuin meidän ihan oikea keittiö on. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, tosin vetimet voisin vielä vaihtaa. Hanakin oli alunperin tarkoitus maalata/dc-fixata, mutta se sopii nyt kuitenkin kivasti tuohon kokonaisuuteen.


Puunväriset kohdat maalasin valkoiseksi ja työtason päällystin samalla dc-fixillä kuin millä meidän aikuisten keittiön työtasot on päällystetty. Välitilaan laitoin pätkän Studio Decorilta saatua tapettia ja uunin ja hellan nupit on Ikean vetimiä. Työskentelyvalo ja uunin valo on Lidlistä ostettuja.
Pieni lasipullo on Granitista ja pilvipussukka on Färg&Formin. Olen ihan höpsähtänyt leikkiruokiin ja -astioihin ja yritän löytää aina vähän erikoisempia juttuja, ei aina niitä perus muovisia leluja.

Mitäs tykkäätte? :)

-Emma-

11 kommenttia:

 1. Vau! Tää on kyl tosi kivan näköinen, en o ees aatellu et näitäkin voi tuunata! Meillä kirppikseltä parilla eurolla ostettu muovihirvitys ja oon miettiny et vois hankkia jonkun kivemman... Tää Ikean vois olla meillekkin hyvä vaihtoehto niin vois tuunata tytön lempiväreillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siinä on vaan mielikuvitus rajana että mitä tuolle keittiölle voi tehdä. Mulla on seuraavaksi suunnitteilla hommata jääkaapiksi Ikeasta joku kapea pikkukaappi. :)

   Poista
 2. Mistä nuo ruuat ja pepsit on?:) ja tarttiko tuo lamppu sähköä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoat on kirppiksiltä ja huuto.netistä, Pepsit bongasin huuto.netistä. :) Työvalo ja uunin valo toimii ihan vaan paristoilla.

   Poista
 3. Oi ihana leikkikeittiö! Pakko saada meillekin jossain vaiheessa jonkinlainen minikeittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää Ikean Duktig on siitä just kiva, että sen voi tuunata juuri sellaiseksi kuin haluaa. :)

   Poista
 4. Aivan ihana! Meidän lapset on leikkikeittiöinnostuksen jo ohittaneet, joten ideaa en aio edes yrittää toteuttaa itse. Mutta on tää kyllä niin valloittavan ihana!

  -kultasiipi-

  VastaaPoista
 5. Ihana keittiö! Täällä meneillään sama projekti tytön joulupakettiin :) millä dc-fixillä tuo kansi on? Onko se ihan kokomusta vai jotain kuviota..?

  VastaaPoista
 6. Kiinnostais tietää pitikö puunväriset osat hioa ennen maalausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mietin kun keittiö odottaa maalausta...

   Poista
  2. Täälläkin sama mietinnässä..

   Poista

Kiitos kommentistasi!