sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Luurangot, prinsessat ja muut

Meillä vietetiin viime vuoden tapaan taas lasten Halloween-juhlia. Oli upeat bileet ja ensi vuonna sitten uudestaan. On kiva keksiä aina uusia koristeita ja tarjoiluja sekä ohjelmaa. Nämä pienet vieraat ovat koko ajan vaan isompia, joten meininki varmasti muuttuu kerta kerran jälkeen hurjemmaksi. Nyt kaikki oli vielä alle kouluikäisiä, joten mitään ihan pelottavimpia juttuja ei voitu toteuttaa.

Paikalla oli kolme pientä luurankoa, supersankari, kaksi prinsessaa, kummitus, hullu kissanainen ja Antti Tuiskukin oli saapunut paikalle. ;)Voileipäkakku tehtiin ruumisarkun muotoon ja sen päällä oli pieni yrteistä tehty seppele. Makea kakku kuorrutettiin suklaalla ja keksinmuruilla ja matokarkit mönkivät esiin kakun sisältä. Muumiocupcaket olivat uusi kokeilu ja hyvin onnistuivat. Mehuboolia jäähdyttivät jääpalat, joiden sisällä oli pieniä lelukärpäsiä.


Pyhäinpäivän hiljentyminen on meillä käynnissä nyt sunnuntaina, kun juhlat on siivottu pois, koti on hiljainen ja hautausmaalla paloi monta kynttilää. Muistellaan edesmenneitä rakkaita ja illan pimetessä sytytetään kotona kynttilät. Viikonloppu, johon mahtuu monenlaisia tunteita.

-Emma-


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!